Zodiak Kristallkit Väduren

135,00 kr

Zodiak kristallkit Väduren är ett stjärntecken kristallkit som innehåller en karneol, en röd jaspis, en bergkristall, en tygpåse att förvara kristallerna i.

Artikelnr: zod-ck-vä Kategori: Etiketter: , , , , , , ,

Zodiak kristallkit Väduren är ett stjärntecken kristallkit som passar dig som är Vädur född 21 mars- 19 april, eller för att tona in på vädurens egenskaper och energier.

Väduren styrs av planeten mars. Ett eldtecken som är känslosam, aktiv, social, varm och entusiastisk. Ledaregenskaper förknippas ofta med vädurens tecken. Väduren kan behöva balansera sin otålighet, sina känslor, temperament och sin impulsivitet.

Kristallkittet innehåller en karneol, en röd jaspis, en bergskristall, en tygpåse att förvara kristallerna i och en kort beskrivning av stjärntecknets egenskaper och de utvalda kristallernas betydelser.

Karneol är en kristall som uppmuntrar och peppar väduren till ny inspiration och kreativitet, samtidigt som den bidrar med den för väduren välbehövliga balansen, och ger trygghet och harmoni.

 Röd Jaspis är vädurens planetsten. Den står för fokus och mod. Den balanserar och jordar.

Bergkristall ger klarhet till att fatta beslut och att tona in till ett högre medvetande och perspektiv.

Alla kristaller är naturprodukter och varierar i form, färg och storlek. Varje sten är unik. Små sprickor i kristallen kan förekomma och är normalt. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på bilderna.

Varukorg
Rulla till toppen