Thunder Egg Trumlad

60,00 kr

Fantastiskt fina thunder egg med vackra mönster i hög kvalitet med vulkanisk energi.

Artikelnr: thunder egg Kategorier: , Etikett:

Thunder Egg eller Amulett sten som den även kallas, har skapats av vulkaniskt utbrott vilket ger den en kraftfull vibration som lyfter dig när du behöver ny energi. Thunder Egg är en grundande sten som stärker energin och bidrar med en känsla av välbehag. Den skyddar även mot oönskade energier. Dess energi är kopplad till bas och jordstjärna chakran och genom att balansera dessa hjälper det oss att känna trygghet och vara bekväma i vår nuvarande inkarnation och bli mottagliga för högre vibration av glädje.

Chakra: Bas chakra och Jordstjärna Chakrat

  • Namn: Thunder Egg
  • Modell: Trumlad
  • Trumlade: Innebär att de råa stenarna läggs i en roterande maskin tillsammans med slipmedel och vatten för att på så sätt efterlikna naturens eget sätt att slipa stenar. Resultatet ger en mjukare sten med polerad yta.
  • Storlek: 20-35 mm
  • Kvalitet: Hög kvalitet
  • Ursprung: Mt Hay Eumundi Australien
  • Fakta om stenen: Thunder Egg kallas även Amulett sten bildades när kiseldioxidrika mineraler ersätter gaser som fångats i ett yttre skal av kyld smält vulkanisk lava. De har ofta stjärnliknande inre mönster där det yttre skalet spricker upp för att avslöja den inre kiseldioxidrika kärnan.

Alla kristaller är naturprodukter och varierar i form, färg och storlek. Varje sten är unik. Små sprickor i kristallen kan förekomma och är normalt. Kristallerna plockas slumpvis och kan variera sig i form från det på bilderna.

LADDA & RENA DIN KRISTALL

Rena din magiska Thunder Egg med hjälp av rökelse, ljud eller på en selenitplatta.

Du kan ladda din underbara Thunder Egg i månljus, på ett ametistkluster, selenitplatta eller genom din egen healingkraft och intention genom att hålla i den och andas på den.

 

 

 

 

Varukorg
Rulla till toppen